Langganan diperbaharui secara automatik setiap bulan. Jika anda tidak ingin meneruskan, sila batalkan langganan anda sekurang-kurangnya 24 jam sebelum tempoh pengebilan semasa tamat.
Untuk membatalkan:
1. Log masuk ke akaun anda
2. Klik ikon profil anda di sudut kanan atas
3. Pergi ke "Pelan Keahlian"
4. Klik Batalkan Langganan
Jika anda mempunyai sebarang soalan, sila hubungi e-mel sokongan kami.